Dublin 000 – Irány Írország!

Írországi utazásom közvetítését ezzel a cikkel kezdem meg. Próbálom majd az élményeimet minél pontosabban dokumentálni, különféle formákban rögzíteni (történjen ez fényképes vagy szöveges úton). A leírásokat megpróbálom objektíven, de ugyanakkor részletesen megírni.

Innováció – térinformatika itt is

Mivel a sima leírások és képek a mai világban nehezen nevezhetőek elegendőnek, így a fényképeket és leírásokat a sétáim pontos nyomvonalával fűszerezem, így kicsi interaktivitást és izgalmat varázsolva a dologba. Az összes útvonalat a főoldal “Mestertérkép” menüje alatt lehet elérni, ide kerülnek majd a POI-zott (Point of Interest) képek is.

Ha én egyszer gazdag leszek, felülök a repülőre…

Hát bár én gazdag még nem vagyok, de a repülőre felültem: irány Írország egy eredetileg egy ír légitársaság által szervezett járaton (amit végül egy dán repülőgép-lízing cég repülőjén, egy magyar kapitánnyal sikerült megoldani). Szóval elég kalandos volt az utazás. Dublinban (a magyar oldallal ellentétben) sikerült egy jó helyet szerezni a reptéren, rendes kapuval (“csáppal”). Innen egy kis buszozás után eljutottam a szálláshelyemre. A környéken sétálva kicsit belekóstolhattam a hétvégi hétköznapokba.

A mai képek (mestertérképen is megjelennek majd)


Comments

One response to “Dublin 000 – Irány Írország!”

  1. A következő rész itt: bejegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *